بادمجان پیچیده شده در گوشت
سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه بادمجان پیچیده شده در گوشت را ببینید.
اگر مهمان دارید و دنبال یک خوراک خوشمزه هستید توصیه ما همین غذاست درست کردن این غذا آسان است ولی باید به تنها چیزی که باید دقت کنید این است که بادمجانهای کوچک ولی چاق را انتخاب کنید اگر بادمجانها نازک بودند باید در هر یک دو بادمجان قرار دهید
مواد لازم:
بادمجان متوسط ۳ عدد
گوشت چرخ کرده نیم چرب ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ قاشق
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه و آوشن- زیره- پاپریکا
طرز تهیه :
بادمجانها را شسته و خشک میکنیم با چاقو چند جای آن را سوراخ کرده سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم در فر ۲۵۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت ۴۰ دقیقه بپزد سپس از فر در آورده و میگذاریم سرد شود سپس پوستش را در آورده. در یک ظرف ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ریخته رویش پیاز رنده شده و سیر را ریخته در آخر آرد سوخاری, نمک و ادویه جات را می ریزیم و خوب ورز میدهیم روی میز کار کاغذ محافظ پهن کرده از مواد کوفته ریخته و با دست پهن میکنیم در وسطش ۱ عدد بادمجان کبابی پوست کنده قرار میدهیم و میبندیم ( مثل تصویر) در سینی فر قرار میدهیم رویش روغن زیتون مالیده در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود سپس برش زده و گرم سرو میکنیم. این مقدار برای ۳ نفر است
این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز هست
بادمجان پیچیده شده در گوشت
منبع : سایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره بادمجان پیچیده شده در گوشت با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه