اسفناج و قارچ در خمیر یوفکا
گوجه فرنگی و بادمجان هر چقدر هم به هم بیایند اسفناج و قارچ هم به همکان اندازه به هم میآیند مخصوصا این دو تا در پیراشکی هم خوشمزه می شوند. ابن پیراشکی مثل پنبه نرم هست
مواد لازم:
یوفکا ۳ عدد
روغن زیتون ۱ استکان ( روغن مایع هم می شود)
اسفناج ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و پاپریکا
رویه:
زرده تخم مرغ
ماست ۲ قاشق
روغن زیتون ۳-۴ قاشق
توجه : می توانید مواد داخلی را بسته به میلتان تغییر دادن دهید.
طرز تهیه :
اسفناج ها را در آب کم می پزیم.پیاز را خرد می کنیم و مقداری از آن را با روغن زیتون تفت می دهیم رویش قارچ ریز خرد شده را می ریزیم وقتی قارچ ها آبش را کشید اسفناج و تمک و ادویه جات دلخواه را می ریزیم و از حرارت برمی داریم روی یوفکا ریخته رویش با برس روغن زیتون می ریزیم و رول میکنیم در سینی فر مثل پیراشکی گل قرار می دهیم بقیه یوفکاها را هم به همین شکل درست می کنیم رویش زرده تخم مرغ , ماست و روغن ریخته و در فر ۱۷۵ درجه قرا رمی دهیم تا رویش طلایی شود
این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده هست. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
اسفناج و قارچ در خمیر یوفکا
منبع : وبسایت دکتر سلام
بدون دیدگاه