آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید

آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید

سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید را ببینید.

آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید

شیره‌ها را معمولا با میوه‌هایی مانند انگور، توت و انجیر تهیه می‌کنند. شیره از آنجا که دارای قند و شیرینی طبیعی است و هیچ نوع شکری در فرآیند پخت آن اضافه نمی‌شود، بسیار سالم و مقوی هستند و افرادی که منع مصرف قند و شیرینی‌های مصنوعی دارند، می‌توانند با خیال راحت از آن‌ها به عنوان مربا یا یک صبحانه شیرین استفاده کنند. جالب است اگر بدانید که با میوه سیب هم می‌توانید یک شیره خوشمزه و مقوی تهیه کنید که هم به عنوان مربا همراه با کره مصرف دارد و هم می‌توانید از آن برای تزیین انواع کیک‌ها، فیلینگ و یا دسر استفاده کنید. ممکن است به ظاهر درست کردن شیره سیب کار سختی باشد، اما به شما اطمینان می‌دهیم که کار بسیار ساده‌ای در پیش دارید، کافی است دست به کار شوید و در ادامه این مطالب با ما همراه شوید. 


بیشتر بخوانید: شیره انگور برای نوزاد، جای قطره آهن را می گیرد؟


آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید

مواد لازم

سیب: ۲ کیلو
چوب دارچین: ۱ عدد
آب: به مقدار لازم 

آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید

طرز تهیه

برای پخت شیره سیب ابتدا سیب‌ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هسته‌های سیب را بیرون بیاورید. حالا سیب‌ها را داخل یک قابلمه مناسب و گود بریزید و چوب دارچین را داخل آن بیاندازید. حالا آب را به قابلمه اضافه کنید و تا جایی بریزید که کاملا روی سیب‌ها را بگیرد. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و حرارت را متوسط کنید تا سیب‌ها کم کم بپزند. بعد از اینکه سیب پخت، اجاق گاز را خاموش کنید و اجازه بدهید سیب‌ها کاملا خنک شوند. چوب دارچین را جدا کنید و حالا سیب‌ها را داخل پارچ مخلوط کن بریزید تا کاملا میکس شوند؛ سپس سیب میکس شده را از توری خیلی ریز یا پارچه نازک بگذرانید و حسابی فشار بدهید تا آب خالص سیب خارج شود و تفاله‌های سیب داخل چارچه بماند. 

آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید

در مرحله بعد آب صاف سیب را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. حتما در این مرحله کف‌های روی قابلمه را بردارید. بعد از اینکه کف‌ها را جدا کردید و آب سیب جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و دیگر کاری به کارش نداشته باشید. اجازه بدهید عصاره سیب به مدت حدودا ۲ ساعت بجوشد و غلیظ شود. بعد از این مدت یک قاشق غذاخوری از عصاره سیب را داخل یک نعلبکی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود، وقتی خنک شد و متوجه شدید که به غلظت کافی رسیده است، اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از اینکه شیره سیب آماده شده خنک شد، آن را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید

منبع : نی نی بان

لطفا نظر خود را درباره آموزش پخت سریع شیره سیب/این یک صبحانه خوشمزه و مقوی را امتحان کنید با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلامت
بررسی طول عمر و راه‌های افزایش ماندگاری لمینت دندان

بررسی طول عمر و راه‌های افزایش ماندگاری لمینت دندان سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بررسی طول عمر و راه‌های افزایش ماندگاری لمینت دندان را ببینید. داشتن لبخندی زیبا و جذاب در دنیای امروز، نقشی اساسی در روابط اجتماعی و اعتماد به نفس افراد ایفا می‌کند. به همین …

سلامت
۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه

۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه ۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه را ببینید. کار کردن از خانه، در تمام روز و هر روز، ممکن است برای برخی‌ها ترسناک به نظر برسد. اما ایده‌ی اینکه بتوانید از هر …

سلامت
با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید

با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید را ببینید. زمانی که به نوش جان کردن مرغ خوش‌مزه فکر می کنید، به احتمال زیاد سینه، ران، بال و یا پاها را تجسم می کنید، …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا