آموزش خانگی یک نوع شیرینی قنادی
- بهدست:
- دستهبندی: اخبار
آموزش خانگی یک نوع شیرینی قنادی
وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه آموزش خانگی یک نوع شیرینی قنادی را ببینید.
این شیرینی که در تصویر می بینید در قنادی ها بفروش می رسد ما امروز شیوه خانگی آن را آموزش میدهیم
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع نصف استکان
شکر نصف استکان
بکینگ پودر نصف پاکت
وانیل نصف پاکت
آرد ۳ استکان
شکلات تلخ ۸۰ گرمی ۱ بسته
پودر پسته
طرز تهیه :
تخم مرغ , شکر را با میکسر یا هم زن دستی هم میزنیم سپس بکینگ پودر و آرد را کم کم ریخته و ورز میدهیم تاخمیر نرمی بدست آید که بدست نچسبد از خمیر به اندازه گردو برداشته مثل تصویر به شکل طناب درست کرده و نوک آنها را به هم وصل میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و میچینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم نباید رنگ شیرینی ها زیاد عوض کند از فر در آورده می گذاریم سرد شود سپس ۱ پاکت شکلات تلخ را به شکل بن ماری ذوب کرده به این طریق که در یک قابلمه بزرگ آب ریخته وقتی جوشید حرارت را کم کرده داخلش یک قابلمه کوچکتر گذاشته و آب نمی ریزیم و شکلات را قرار می دهیم تا خودش ذوب شود
این مطالب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده می باشد. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
آموزش خانگی یک نوع شیرینی قنادی
منبع : وبسایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره آموزش خانگی یک نوع شیرینی قنادی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه