آموزش تصویری مانتی بقچه ای در فر
در ترکیه بیشتر از غذاهای خمیری استفاده می شود که مانتی هم جزو غذاهای خمیری هست و اکنون در ایران نیز بصورت بسته بندی وجوددارد که ما اکنون مانتی خانگی ر ا آموزش می دهیم
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آب نصف استکان
نمک ۱ قاشق چای
آرد ۱۲ قاشق
موادداخلی:
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برنج ۱ قاشق
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رویش نمک و روغن می ریزیم تفت می دهیم سپس برنجر ا می ریزیم و آب را اضافه میکنیم تا وقتی برنج ها حجیم شود بپزید میگذاریم سرد شود از طرف دیگر در یک قابلمه تخم مرغ ریخته رویش آب و نمک میریزیم و با دست هم میزنیم سپس کم کم آرد را میریزیم اکنون خمیری بدست می آید که نرم هست و بدست نمی چسبد رویش مقداری آرد می پاشیم با وردن ه باز میکنیم مربع های کوچک برش میدهیم رویش مواد گوشتی آماده میر گذاریم مثل تصاویر نوک های آن را به هم فشار می دهیم و در سینی فر قرار می دهیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود و میگذاریم سرد شود اگر الان استفاده نمی کنید در کیسه فریزر قرار داده و در یخچال نگهداری میکنیم
این
“> مطالب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه و ترجمه شده هست و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
آموزش تصویری مانتی بقچه ای در فر
منبع : وبسایت دکتر سلام
بدون دیدگاه