X

خرید ساعت

کوفته در سیخ با نوعی نان خمیری

کوفته در سیخ با نوعی نان خمیری

سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه کوفته در سیخ با نوعی نان خمیری را ببینید.

کوفتهاول ببینیم برای درست کردن این کوفته مخصوص به چه موادی نیاز داریم این کوفته از آن دسته از غذاهایی است که شکل و شمایل زیبایی دارد خانمها باید گاهگاهی تنوعی را به غذاهای خود بدهند تا سفره های آنها زیباتر شود این کوفته را حتما امتحان کنید ارزش زمان گذاشتن دارد

 

مواد لازم:

کوفته:

گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پیاز ۱عدد

جعفری ۱ دسته

آرد سوخاری

نمک و فلفل سیاه و آویشن

خمیر:

آرد ۴ لیوان

خمیرمایه نصف پاکت

ماست آبدار ۱ استکان

نمک و آب

برای رویه:

سیب زمینی ۵ عدد

نمک و پاپریکا

سیر ۲ حبه

روغن زیتون

 

در کاسه آرد ریخته در وسط آن گودال ایجاد کرده و خمیرمایه را می ریزیم و روی خمیر مایه ماست آبدار ریخته روی آرد نمک می ریزیم و  روی خمیر مایه خیلی کم آ ب می ریزیم و خمیرمایه را با دست حل میکنیم  و از قسمت وسط شروع به هم زدن می کنیم تا به کناره ها برسیم خمیرنرمی بدست می آید در ک سینی آرد ریخته  از خمیر تکه هایی به اندازه پرتقال برداشته و در سینی میچینیم رویش را با کاغذ محافظ پوشانده  و میگذاریم استراحت کند

حالا برای درست کردن رویه :سیب زمینی را مثل سیب قاچ کرده  رویش سیر رنده شده ریخته نمک و پاپریکا می ریزیم  روغن زیتون هم ریخته با دست مالش میدهیم  در فر ۱۸۰ درجه ازقبل گرم شده می پزیم  حالا کوفته را درست میکنیم  برای این کار  در یک کاسه گوشت چرخ کرده , تخم مرغ,پیاز رنده شده,جعفری خرد شده, نمک و فلفل  و آویشن می ریزیم  و مقداری آرد سوخاری می ریزیم و خوب ورز میدهیم  و کوفته بیضی درست میکنیم کوفته ها را در سیخ چوبی فرو کرده و در سینی فر میچینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  حالا خمیر استراحت داده شده را د ر تابه تفلون می پزیم موقع سرو کوفته ها را روی نان گذاشته ورویش کره می مالیم  کوفته  ها  قرار میدهیم  با مسات چکیده قیف زده  و رویش سس کچاب می ریزیم  و رویش برشهای سیب زمیتی قرار داده و سرو میکنیم

این مطالب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز هست

کوفته در سیخ با نوعی نان خمیری

منبع : سایت دکتر سلام

لطفا نظر خود را درباره کوفته در سیخ با نوعی نان خمیری با ما در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *