نان نرم با آب معدنی
سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه نان نرم با آب معدنی را ببینید.
این نان اگر دو روز هم در یخچال بمود مثل پنبه نرم است و اصلا سفت نمی شود من این را درست دو روز قبل درست کرده و به پیکنیک بردم مثل روز اول نرم و تازه مانده بود
مواد لازم:
آب معدنی گاز دار نصف شیشه
شیر ولرم نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
نمک نصف قاشق مربا
شکر ۱ قاشق
خمیر مایه نصف پاکت
آرد ۳٫۵-۴ لیوان
رویه:
زرده تخم مرغ
طرز تهیه :
در یک کاسه شیر ولرم, آب گاز دار, خمیر مایه,شکر ریخته با دست ورز میدهیم ۳-۴ دقیقه بماند سپس تخم مرغ و روغن مایع و نمک را به خمیر اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم در آخر آرد را کم کم می ریزیم خمیرنرمی بدست می آید خوب ورز میدهیم . روی خمیر را پوشانده در جای ولرم بمدت ۱ ساعت استراحت می دهیم سپس خمیر را به ۱۴ قسمت تقسیم کرده و گرد میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مثل تصویر مدل میدهیم در سینی هم ۱۵ دقیقه استراحت داده و زرده تخم مرغ می مالیم رویش سیاه دانه و کنجد می مالیم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت ۲۵ دقیقه بپزد تا رویش طلایی شود
این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز است
نان نرم با آب معدنی
منبع : سایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره نان نرم با آب معدنی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه