نان آلمانی مارمالادی
سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه نان آلمانی مارمالادی را ببینید.
اگر شیرینی های مارمالادی را دوست دارید یا اینکه میخواهید بدانید چه طعمی میدهند این نان آلمانی مارمالادی را امتحان کنید نان متفاوتی است
موادل ازم:
خمیر مایه ۱ پاکت
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۱ استکان
روغن جامد ۱۰۰ گرم
شکر ۱ استکان
نمک مقداری
آرد به اندازه لازم
مواد داخلی:
مارمالاد یا مربا ۱ کاسه
طرز تهیه :
خمیر مایه و اب ولرم را باهم مخلوط کرده تا خمیر مایه حل شود سپس شکر, نمک, شیرروغن ها , تخم مرغ را ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم کم کم آرد را می ریزیم تا خمیر شود یک ساعت استراحت می دهیم سپس به اندازه تخم مرغ برداشته آرد پاشی کردده خمیر را داخل کف دسته قرار داده داخلش مربا یا مارمالاد می ریزیم و با دقت خمیر را می بندیک می توانید قسمتهای اضافی را قیچی ببریدهمه شیریی ها را اینطوری درست کرده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم ۲۰ دقیقه بماند درفر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا رویش طلایی شود
این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز است
نان آلمانی مارمالادی
منبع : سایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره نان آلمانی مارمالادی با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه