کوفته ازمیر بدون گلوتن
این رسپی مقدارش برای ۴-۶ نفر هست و آماده کردن آن یکربع طول می کشد وزمان پخت آن هم ۲۵ دقیقه هست شما هم اگر می خواهید این غذای مغذی را درست کنید با ما همراه شوید
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۴ عدد
ارد بدون گلوتن ۳ قاشق
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۴ حبه
جعفری نصف دسته
آویشن, نمک و فلفل, پاپریکا
طرز تهیه :
گوشت چرخ شده, پیاز رنده شده و آبش گرفته شده, جعفری ریز خرد شده, آرد بدون گلوتن, تخم مرغ خوب هم میزنیم ادویه جات راریخته شکل داده . گوجه فرنگی ها را رنده کرده سیر را رنده کرده روغن مایع ریخته و هم میزنیم کوفته ها را در روغن خیلی کم سرخ می کنیم و در ظرف می چینیم سپس سیب زمینی , فلفل و کوفته هار ا مطابق تصویر چیده و آن سس را می ریزیم در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده قرار داده ریش فویل می کشیم ۵ دقیقه مانده به آخر فویل را برداشته و میگذاریم رویش هم بپزد
این نوشته توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده هست. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.
کوفته ازمیر بدون گلوتن
منبع : وبسایت دکتر سلام
بدون دیدگاه