![](https://portal1.ir/wp-content/uploads/2015/12/565dad2ea88c5.jpg)
نقش زمان و محیط در غذا نوش جان کردن
سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه نقش زمان و محیط در غذا نوش جان کردن را ببینید.
توصیه می کنیم در این ساعات غذانخورید و مراقب باشید زمان از دستتان خارج نشود و با افراط در زمینه نوش جان کردن موجب بیمارشدن خود نشوید زمان و محیط غذاخوردن مهمترین تاثیر را روی سلامت شما خواهند گذاشت
غذا نوش جان کردن در ساعات کار یا هنگام راه رفتن بدترین حالت را دارد چون به گفته محققان ساعات تغذیه باید زمانهایی باشد که تمرکز فرد تنها روی غذاخوردنش قرار بگیرد.
یکی از مهمترین توصیهها برای نوش جان کردن غذا این است که این کار باید در حالت نشسته انجام شود. وقتی که شما نشستهاید، تمرکز بیشتری بر روی غذا نوش جان کردن دارید و به احتمال زیاد انتخاب مواد غذایی بهتر انجام میشود.
به آرامی جویدن توصیه دیگر محققان است. ضمن این که غذا نوش جان کردن با دست غیر غالب سرعت نوش جان کردن را تا سی درصد کاهش میدهد.
غذا باید مزه مزه شود. این کار توجه به بشقاب غذا را افزایش میدهد و همچنین باعث انتخابهای غذایی سالم میشود.
محیط انتخابی برای غذا نوش جان کردن باید دور از وسایل الکترونیکی باشد. حتی توصیه محققان بر این است که در هنگام غذا تلفن همراه باید خاموش گردد.
msn
نقش زمان و محیط در غذا نوش جان کردن
منبع : سایت دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره نقش زمان و محیط در غذا نوش جان کردن با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه