۱۲ راهکار برای ترک عادت

۱۲ راهکار برای ترک عادت

پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه ۱۲ راهکار برای ترک عادت را ببینید.

مغز brain

مغز brain

نتایج تحقیقات محققان نشان می دهد عوض یک فرآیند محسوب می‌شود و مراحلی دارد که این مراحل در هر تلاشی برای عوض دارای اهمیت هست.

به گزارش آلامتو به نقل از جام جم آنلاین، جیمز کلایبورن و شری پدریک در کتاب عوض عادت به ذکر این مراحل پرداخته اند:

۱٫ ایجاد آگاهی:

این مرحله شامل به دست آوردن اطلاعات در مورد خود شخص و عادتی هست که سعی دارد آن را عوض دهد.

۲٫ برانگیختگی هیجانی:

این مرحله شامل تجربه و انتقال احساسات مربوط به عادت نامناسب و راه حل های ممکن آن هست. انجام این مرحله در برنامه ریزی عوض، به شخص کمک می کند.

۳٫ خود ارزشیابی مجدد:

تعریف این که فرد از این عوض چه می خواهد به دست آورد و تصمیم درباره این که با توجه به تصمیم به عوض دوست دارد این امر در آینده چگونه باشد در این مرحله انجام می شود.

۴٫ تعهد:

متعهد ساختن خود به عمل و باور توانایی عوض در این مرحله هست.

۵٫ ارتباط با کمک رسان:

این مرحله بخش مهمی از عوض هست. راحت بودن با کسی که می توان به او اعتماد کرد و گفت وگو کردن در مورد مشکل یا عادتی که سعی در عوض آن هست؛ می تواند کمک کننده باشد.

۶٫ پاداش:

پاداش ابزار قدرتمندی در عوض هست؛ چه از طرف خود شخص باشد، چه از طرف دیگران.

۷٫ قبول کنید عادت نامناسبی دارید:

اولین قدم برای مقابله با یک عادت نامناسب این هست که بپذیرید عادت منفی و نامناسبی دارید چراکه بدون پذیرش، اقدام برای کنار گذاشتن آن امکان پذیر نیست.

۸٫ نظارت داشته باشید:

نظارت به شما کمک می کند. متوجه شوید روزانه چندبار، کجا و چه زمانی عادتی را انجام می دهید. خود نظارتی کمک می کند تا با شناسایی عوامل مرتبط با رفتارهای عادتی نا مناسب بتوانید برای کنار گذاشتن آنها برنامه ریزی کنید.

۹٫ مناطق ممنوعه را مشخص کنید:

یکی از راه های محدود کردن یک رفتار یا عادت نا مناسب این هست که آنها را در شرایط و مکان های خاصی انجام دهید و با این کار آنها را محدود سازید، با این کار پس از مدتی می توانید این مناطق ممنوعه را گسترش دهید و به این ترتیب انجام دادن عادت های نامناسب تان را محدود کنید.

۱۰٫ از تجسم استفاده کنید:

از نیروی تجسم می توان برای کنار گذاشتن عادت های نامناسب استفاده کرد. مثلا می توانید شب ها قبل از خواب خودتان را در شرایطی تجسم کنید که عادت نامناسب تان را کنار گذاشته اید.

۱۱٫ به خودتان پاداش دهید:

در صورتی که توانستید برای مدت زمانی عادت یا رفتار نامناسب تان را کنار بگذارید، خودتان را تشویق کنید. تشویق می تواند شامل پذیرایی از خود در یک رستوران یا خرید کردن هدیه ای برای خودتان باشد.

۱۲٫ بازگشت را بپذیرید:

اگر مدتی پس از کنار گذاشتن عادتی خاص، مجددا آن را انجام دادید، خودتان را سرزنش نکنید و روحیه تان را نبازید. این را به عنوان یک اتفاق طبیعی در فرآیند کنار گذاشتن عادت ها بدانید و سعی کنید بپذیرید بازگشت پدیده ای طبیعی در درمان ترک رفتارهای عادتی نا مناسب هست.

The post 12 راهکار برای ترک عادت appeared first on آلامتو.

۱۲ راهکار برای ترک عادت

لطفا نظر خود را درباره ۱۲ راهکار برای ترک عادت با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید
در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق

در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: …

مطالب جدید
بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟

بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ را ببینید. احساس کشیدگی پوست، سوزش، قرمزی و خارش جزء علائمی هستند که نشان می دهند شما پوستی خشک و حساس دارید! خشکی پوست یکی از مشکلاتی است که به …

مطالب جدید
آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام

آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام را ببینید. مدت زمان مطالعه این مقاله ۶ دقیقه بسیاری از کاربران به نظر برسد ندانند که فراموشی رمز اکانت پیج اینستاگرام می‌تواند به از دست رفتن پیج …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا