کاربرد سونوگرافی واژینال، چیست؟

سونوگرافی
سلامت

کاربرد سونوگرافی واژینال، چیست؟

سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه کاربرد سونوگرافی واژینال، چیست؟ را ببینید.

سوال : سونوگرافی واژینال چه کاربردی دارد؟

پاسخ : سونوگرافی واژینال یکی از ابزار مهم و پرکاربرد در طب بانوان است. درروش سونوگرافی واژینال با استفاده از امواج صوتی با فرکانس بالا اندام های داخلی بدن ارزیابی می شوند. سونوگرافی ترانس واژینال یکی از انواع سونوگرافی است که از آن برای بررسی اندام های داخل لگنی بانوان استفاده می شود و توسط فردی متخصص در این زمینه انجام می شود. درهنگام سونوگرافی ترانس واژینال، واژن، سرویکس (دهانه رحم)، رحم، تخمدان و مثانه ارزیابی می شوند. سونوگرافی واژینال هم توسط رادیولوژیست و هم توسط متخصصین بانوان انجام می شود.

برای آگاهی بیشتر از کاربرد سونوگرافی واژینال به سراغ سونوگرافی و رادیولوژی آوا رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به سونوگرافی و رادیولوژی آوا یا دریافت نوبت از سونوگرافی و رادیولوژی آوا کلیک کنید.

از سونوگرافی واژینال برای بررسی چه مواردی استفاده می شود؟

سونوگرافی واژینال جهت بررسی موارد زیر انجام می گیرد:

    • پولیپ؛
    • فیبروم؛
    • کیست ها یا تومور تخمدان؛
    • ناباروری؛
    • ارزیابی اولیه بارداری؛
    • خونریزی غیر طبیعی رحم؛
    • معاینه لگن؛
    • بررسی محل IUD.

همچنین موارد استفاده از سونو واژینال در بارداری عبارتند از:

    • بررسی ضربان قلب جنین؛
    • تایید تاریخ بارداری؛
    • ارزیابی شرایط جفت؛
    • بررسی بارداری خارج رحمی؛
    • مانیتور کردن بارداری های پر خطر؛
    • سقط جنین؛
    • زایمان زودرس؛
    • شناسایی منبع خونریزی غیر طبیعی رحم.

سونوگرافی واژینال چگونه انجام می شود؟

پس از تخلیه مثانه از بیمار خواسته می شود که روی تخت دراز بکشد و برای آرامش بیشتر بیمار، ملحفه ای به او داده می شود. سونوگرافیست از بیمار می خواهد که پاهای خود را خم کند و سپس پروب سونوگرافی واژینال را وارد واژن می کند. برای اینکه پروب واژینال با سهولت بیشتری وارد واژن گردد از ژل استفاده می شود. پس از ورود پروب سونوگرافی واژینال، تصاویری از اندام های درون لگن گرفته می شود. همچنین پزشک ممکن است برای ایجاد تصاویر بهتر بر روی قسمت تحتانی شکم، فشار وارد کند. پس از پایان سونوگرافی واژینال پروب سونوگرافی ضد عفونی و تمیز می شود.
گاهی برای دیدن دقیق تر اندام های داخل لگن از سونوگرافی ویژه ای به نامsaline infusion sonography (SIS) استفاده می گردد.
همان طور که گفته شد سونوگرافی ترانس واژینال توسط سونوگرافیست انجام می شود و گاهی ممکن است برای ارزیابی دقیق تر، این سونوگرافی تکرار گردد. پس از انجام سونوگرافی، گزارشی برای پزشک ارسال می شود. گاهی ممکن است به همراه سونوگرافی واژینال، معاینه لگنی نیز انجام شود.

سونوگرافی ترانس واژینال چه عوارضی دارد؟

عوارض سونوگرافی واژینال چیست؟ سونوگرافی واژینال عوارض شناخته شده ای ندارد زیرا در سونو واژینال به جای استفاده از امواج رادیویی، از امواج صوتی استفاده می شود. معمولا انجام سونوگرافی واژینال در بارداری خطری برای جنین ندارد. اگر کیسه آب در طول بارداری پاره شود، به دلیل افزایش احتمال ایجاد عفونت در جنین، انجام سونوگرافی واژینال در بارداری توصیه نمی گردد.

مزایای سونوگرافی واژینال

در هنگام سونوگرافی واژینال به دلیل ورود پروب سونوگرافی به داخل واژن بیمار، امکان بررسی اندام های داخل لگن و یافتن علت دقیق خونریزی غیر طبیعی رحم فراهم می شود، بنابراین سونوگرافی واژینال امکان ارزیابی دقیق تر را برای پزشک فراهم می نماید.

کاربرد سونوگرافی واژینال، چیست؟

منبع : نی نی بان

لطفا نظر خود را درباره کاربرد سونوگرافی واژینال، چیست؟ با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلامت
پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین

پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین را ببینید. سلامت و زیبایی پوست همیشه از اولویت‌‌های مهم در زندگی بوده است و داشتن پوستی زیبا و سالم نیازمند توجه و مراقبت از آن …

سلامت
رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از خروپف در خواب

رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از خروپف در خواب سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از خروپف در خواب را ببینید. یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رژیم غذایی افراد می‌تواند بر خطر اختلال خواب موسوم به آپنه انسدادی خواب تأثیر بگذارد. بر …

سلامت
کاشت پای مصنوعی

کاشت پای مصنوعی سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه کاشت پای مصنوعی را ببینید. کاشت پای مصنوعی به معنای جایگزینی پای از دست رفته به کمک یک پروتزپا یا پای مصنوعی است. این روش به بیمارانی که به دلیل عوامل مختلفی مانند تصادفات، سوانح یا بیماری‌ها قطع عضو …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا