قطاب یزدی را اینگونه درست کنید + آموزش تهیه

مطالب تفریحی

قطاب یزدی را اینگونه درست کنید + آموزش تهیه

سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه قطاب یزدی را اینگونه درست کنید + آموزش تهیه را ببینید.

شیرینی قطاب یکی از خوشمزه ترین شیرینی های محلی یزدی است .طرز تهیه قطاب بسیار ساده است و با کمی دقت می توان این شیرینی خوشمزه را تهیه کرد .

قطاب یزدی


مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :


زرده تخم مرغ =۲ عدد
روغن جامد آب شده =۱۰۰ گرم
ماست =۱۰۰ گرم
آرد =به مقدار لازم
پودر قند =به مقدار لازم
مواد لازم برای درون قطاب :
پودر بادام =۲۰۰ گرم
پودر شکر =۱۰۰ گرم
پودر هل =۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه قطاب یزدی :


ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید
و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و
مخلوط را با همزن بزنید. بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد
اضافه کنید.


در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد
را کم کم به مواد بیفزایید و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به
دست نچسبد. توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد
سفت و خشک کرد. خمیر را به قطر ۳ میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن
را قالب بزنید. سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد
میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید. دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف
خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد.


دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با
استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل
کُنگره درآید.قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن
داغ فراوان غوطه ور کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. برای تهیه قطاب حتماً
باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ
کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از
آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.


پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب
را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه قطاب
ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته
شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند،
زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی
نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.


سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.


طرز تهیه مواد میانی قطاب:


در ظرفی ابتدا پودر گردو، پودر شکر و
دارچین را مخلوط کنید. در صورتی که بخواهید مواد به شکل خمیر درآید تا بهتر
بتوانید درون خمیر آن را بگذارید می توانید ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری گلاب را
کم کم به مواد بیفزایید تا حالت خمیری بگیرد و بتوانید راحت آن را در دست
گلوله کنید و میان خمیر بگذارید.

قطاب یزدی را اینگونه درست کنید + آموزش تهیه

منبع : ایران نوشته

لطفا نظر خود را درباره قطاب یزدی را اینگونه درست کنید + آموزش تهیه با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب تفریحی
دانلود آهنگ نفسم تو عشق دلم تو سالار بحیرایی

دانلود آهنگ نفسم تو عشق دلم تو با ما باشید با ♫ دانلود اهنگ نفسم تو عشق دلم تو باید فقط بشی مال خودم تو با صدای سالار بحیرایی به همراه تکست و بهترین کیفیت ♫ Download Old Music BY : Salar | Nafasam To With Text And 2 Quality …

مطالب تفریحی
دانلود آهنگ فراز فلاحی تنها

دانلود آهنگ جدید فراز فلاحی تنها در این ساعت ♫ دانلود اهنگ تنها با صدای فراز فلاحی به همراه تکست و بهترین کیفیت آماده کرده ایم ♫ Download New Music BY : Faraz Fallahi | Tanha With Text And 2 Quality 320 And 128 On Music-fa موزیکفا • دانلود آهنگ …

مطالب تفریحی
دانلود آهنگ وندار مر خوت

دانلود آهنگ جدید وندار مر خوت با موزیکفا همراه شوید با ♫ دانلود اهنگ مر خوت با صدای وندار به همراه تکست و بهترین کیفیت ♫ Download New Music BY : Vandaar | Mar Khot With Text And 2 Quality 320 And 128 On Music-fa موزیکفا • دانلود آهنگ وندار …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا