طرز تهیه کیک تمشک
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب تفریحی
طرز تهیه کیک تمشک
لطفا در ادامه را طرز تهیه کیک تمشک را ببینید.
امروز برای شما عزیزان طرز تهیه کیک تمشک را آماده کردهایم که بسیار کیک خوش طعم و خوش مزهای می باشد و طعمی متفاوت با سایر شیرینیها دارد.
مواد لازم :
- دو و نیم فنجان آرد همه منظوره
- یک چهارم فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
- یک و نیم قاشق چای خوری جوش شیرین
- سه چهارم فنجان کره نرم
- یک فنجان شکر سفید
- دو عدد تخم مرغ
- عصاره وانیل یک قاشق چای خوری
- نصف فنجان شیر
- کدو سبز خرد شده دو فنجان
- یک و یک چهارم فنجان تمشک تازه
- یک فنجان چیپس شکلات
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ جرجه سانتی گرار قراد میدهیم و ۲۴ عدد فنجان کاپ کیک را روغن کاری کرده و چرب میکنیم.
سپس ظرف بزرگی میآوریم و درونش آرد ، کاکائو ، و جوش شیرین را میریزیم و به هم میزنیم تا کاملا یک دست شود حال کره و شکر را در یک کاسه جدا گانه میگذاریم و با هم زن برقی هم میزنیم تا زمانی که رنگش روشن شود سپس یک تخم مرغ را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شود به ترتیب تخم مرغها را یک یک اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست شود.
پس از اضافه کردن آخرین تخم مرغ عصاره وانیل را نیز اضافه میکنیم و همراه آن هم میزنیم.
شیر را به آرامی به مخلوط آرد اضافه میکنیم تا مخلوط شود سپس محتویات دو ظرف را با هم مخلوط میکنیم و تراشههای شکلات ، تکههای تمشک و کدو سبز را اضافه میکنیم و درون کاپ میریزیم
درون فر قرار میدهیم و حدود ۲۰ دقیقه به آن زمان میدهیم تا کاملا پخته شود و با فرو کردن خلال دندان درون کیک موادی نچسبیده باشد.
حال وقتی لذت بردن از این کیکهای خوشمزه می باشد آنها را خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شوند ، بعد از چشیدن مزه این کیک باید حتماً برنامهای برای کنترل رژیم خود و جلوگیری از افزایش وزن داشته باشید.
The post طرز تهیه کیک تمشک appeared first on آلامتو.
گردآوری و ویرایش : وبسایت پورتال ۱
با نظر دادن خود درباره پست طرز تهیه کیک تمشک ما در جهت فعالیت بهتر وبسایت تشویق نمایید.
بدون دیدگاه