روش درست کردن سیمیت ، خوشمزه ترین نان ترکیه ای
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
روش درست کردن سیمیت ، خوشمزه ترین نان ترکیه ای
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه روش درست کردن سیمیت ، خوشمزه ترین نان ترکیه ای را ببینید.
روش درست کردن سیمیت ، خوشمزه ترین نان ترکیه ای، را برای شما . عزیزان و کاربران محترم جوانی ها قرار داده ایم ، با مجله اینترنتی جوانی ها همراه باشید .
سیمیت یکی از خوشمزه ترین و سرشناس ترین نان های کشور ترکیه می باشد که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.
سیمیت نان سرشناس ترکیهای می باشد که بافت نسبتاً خشکی د ارد. د ر خیابانهای استانبول آن را روی چرخدستیها میفروشند و رهگذران برای یک میان وعده سبک یا حتی وعده غذایی آن را میخرند و گاهی با پنیر میخورند. روی این نان یک نوع ملاس یا شیره غلیظ میمالند و سپس آن را در کنجد فرو میبرند و در تنور میپزند. ما در ادامه برایتان دستور سیمیتهایی نرم و مطبوع ذائقه ایرانی را آوردهایم. این نان برای صبحانه و عصرانه مناسب می باشد.
مواد لازم برای تهیه سیمیت :
شیر ۲۰۰ گرم
شکر ۵ قاشق سوپخوری
مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد ۵۰۰ گرم
مواد لازم برای رومال :
شیره انگور یا شیره خرما ۲ قاشق سوپخوری
آب برای رقیق کردن شیره ۲ تا ۳ قاشق
تخم کنجد و سیاه دانه به میزان لازم
در ادامه مطالب با جوانی ها همراه باشید .
طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای :
دو قاشق شکر و مایه خمیر را با هم مخلوط کنید، سپس شیر ولرم را روی آن بریزید.
مواد را هم بزنید و بگذارید در جایی ثابت بماند. حدود ۴ دقیقه برای عمل آمدن کافی می باشد.
هر چقدر که مایهخمیر بیشتر بماند، بیشتر عمل میکند و کف روی ظرف زیاد میشود و به همان نسبت بوی ترشی و مخمری که به نان تان میدهد هم افزایش پیدا میکند.
در ظرف دیگری مقداری روغن مایع و مابقی شکر را با هم مخلوط کنید.
خمیرمایهتان را به آن اضافه کنید. نیمی از آرد را یک باره روی مواد بریزید و هم بزنید و مابقی آرد را کمکم اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آورید.
خمیر را روی میز که آرد پاشی شده منتقل کنید. آن را حدود ۵ دقیقه ورز دهید. حدود ۴ قاشق روغن مایع را کف ظرفی که ۳ برابر بزرگتر از خمیرتان می باشد، بریزید. خمیر را در آن بچرخانید تا همهجایش چرب شود، سپس روی آن سلفون بکشید و حدود ۵۰ دقیقه آن را در فضایی نسبتاً گرم و مرطوب قرار دهید.
بعد از ۵۰ دقیقه، خمیر را روی میز کارتان قرار دهید. از خمیر، چانههایی بهاندازه یک پرتقال درست کنید.
میتوانید نان را به همین شکل گرد بپزید یا اینکه آن را شبیه یک رشته بلند دربیاورید، سپس آن را از وسط به دورهم تاب بدهید (حالتی شبیه گیس بافت). حالا دو سر آن را به هم وصل کنید و مانند یک چرخ روی سینی فر آرد پاشی شده بگذارید.
برای رومال، شیره رقیق شده را با یک برس، روی نانها بزنید و دانههای کنجد و سیاهدانه را روی آن بپاشید. ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر به نان استراحت بدهید.
برای اینکه نانها خشک نشوند، از یک پارچه دولای نمدار استفاده کنید و آن را با احتیاط روی نانها بگذارید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. در طبقه پایین فر یک سینی دیگر یا یک ماهیتابه پر از آب قرار دهید تا داخل فر پر از بخار شود. سپس نانها را حدود ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
نوشته روش درست کردن سیمیت ، خوشمزه ترین نان ترکیه ای اولین بار در جوانی ها پدیدار شد.
روش درست کردن سیمیت ، خوشمزه ترین نان ترکیه ای
لطفا نظر خود را درباره روش درست کردن سیمیت ، خوشمزه ترین نان ترکیه ای با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه