باكتري های خطرناک اسفناج !
- بهدست:
- دستهبندی: مطالب جدید
باكتري های خطرناک اسفناج !
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه باكتري های خطرناک اسفناج ! را ببینید.
باكتري های خطرناک اسفناج !
به گزارش ایران استایل، جامعه ي شيمي دارويي آمريكا بيان كرده می باشد كه حتي اسفناج قبل از شست شدن نيز باكتري هاي خطر ناكي نظير E coli دارد .
ممكن می باشد كه هنگام پخت گوشت خام فكرتان به سمت مسموميت غذايي برود اما ٤٨ ميليون امريكايي از بيماري هاي حاصل از مواد غذايي تازه( مانند سبزي جات) همه ساله رنج ميبرند .
باكتري های خطرناک اسفناج !
محققان با بررسي برگ اسفناج زير ميكروسكوپ و تحقيق درباره ي سلول هاي باكتري چسبيده و جدا شده بعد از شست و شوي با مواد تميز كننده به اين نتيجه رسيدند كه حتي با تراكم زيادي از ماده ي تميز كننده همه ي سلول هاي باكتري از بين نميروند زيرا كه سطح برگ اسفناج پستي و بلندي ها ي ناميزاني دارد و ماده ي تميز كننده به صورت مساوي در همه ي قسمت هاي آن پخش نميشود و در نتيجه بعضي از باكتري ها از بين نميروند .و اگر باكتري ها از بين نروند زياد ميشوند و در تمام سطح اسفناج پخش ميشوند .اين محقق بيان كرد كه براي سالم نگه داشتن اسفناج يا هر سبزي برگ دار ميتوانيد آنرا در فريزر در دماي پايين تر ٥درجه فارنهايت نگه داري كنيد و در طي ٣ يا ٤ روز بعد از خريد محصول آنرا استفاده كنيد .
The post باكتري های خطرناک اسفناج ! appeared first on مجله اینترنتی ایران استایل | پورتال سرگرمی و سبک زندگی.
باكتري های خطرناک اسفناج !
لطفا نظر خود را درباره باكتري های خطرناک اسفناج ! با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه