آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان

سلامت

آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان

سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان را ببینید.

جرم گیری دندان به طور معمول برای کمک به افراد مبتلا به بیماری لثه برای جلوگیری از تجمع بیش از حد پلاک‌های دندانی انجام می‌شود. آگاهی از نکات مهم جرم‌ گیری دندان و مراقبت‌های بعد از آن باعث می‌شود تا بعد از جرم گیری دندان‌هایمان، با مشکلی برنخوریم.

در این مقاله می‌خوانید:

  • جرم گیری دندان‌ها چه زمانی ضرورری است؟
  • انواع روش‌های جرم گیری دندان
  • نکات مراقبتی بعد از جرم گیری دندان‌ها
  • هزینه جرم گیری دندان چقدر است؟
  • دندانپزشک خوب برای جرم گیری دندان‌هایم از کجا پیدا کنم؟

بیشتر بخوانید: هزینه لمینت دندان در سال ۱۴۰۰، کلینیک دندانپزشکی


روند جرم گیری، اغلب به عنوان روشی برای پاکسازی عمیق دندان‌ها شناخته می‌شود. این روش درمانی بسته به جنس دندان‌ها هر شش ماه یا سالی یک بار توسط دندانپزشک تجویز می‌شود.

در ادامه به نکات مهم جرم گیری دندان به منظور مراقبت‌ از آن بعد از انجام این عمل و بهترین زمان برای جرم گیری دندان‌ها خواهیم پرداخت.


مطالب پیشنهادی: در مورد دندانپزشکی کودکان، سوالات متداول


جرم گیری دندان‌ها چه زمانی ضرورری است؟

آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان
همه افراد بعد از مدتی دچار تجمع پلاک‌های دندانی می‌شوند. عوامل متعددی مانند بزاق، باکتری‌ها و پروتئین‌های موجود در دهان بعد از مدتی یک لایه نازک روی دندان‌های شما تشکیل می‌دهند.

هنگام غذا میل کردن ذرات ریز، اسیدها و قندهای موجود در غذا به دندان‌ها می‌چسبند و باعث ایجاد لایه‌هایی روی دندان‌ها می‌شوند که به پلاک سرشناس هستند. باکتری‌هایی که در این پلاک‌ها زندگی می‌کنند، می‌توانند باعث بیماری لثه و پوسیدگی دندان شوند.

مسواک زدن‌، نخ دندان کشیدن و تمیز کردن منظم دندان‌ها باعث کاهش میزان پلاک‌ها و جلوگیری از مشکلات جدی‌تر می‌شود.

اگر لثه سالم باشد، بافتی محکم در اطراف دندان قرار می‌گیرد و میزان تجمع پلاک‌ها را کاهش می‌دهد. اما اگر لثه‌ها دچار بیماری شوند، این بافت شل می‌شود.


بیشتر بخوانید: قبل از باردار شدن، دندانپزشکی مشکلی ایجاد نمی کنه؟


لثه‌های سالم فقط ۱ تا ۳ میلی متر زیر خط لثه به دندان متصل می‌شوند. اما با بروز بیماری در لثه‌ها، از اطراف دندان عقب‌نشینی می‌کنند. این فضای خالی اضافی بین لثه و دندان‌ها با تجمع پلاک‌ها پر می‌شود، مشکلات دهان و دندان شما را شدت بخشیده و علائمی مانند بوی بد دهان ایجاد می‌کنند.

انواع روش‌های جرم گیری دندان

آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان
همان طور که اشاره شد جرم گیری دندان شامل برداشتن دقیق باکتری‌های پلاک از سطح دندان و زیر خط لثه است. از جمله نکات مهم جرم گیری دندان که باید به آن توجه کنید، نوع روشی است که دندانپزشک برای جرم گیری دندان‌های شما تجویز کرده است.

به طور کلی دو نوع روش جرم گیری وجود دارد:

جرم‌ گیری سطحی با ابزارهای دستی

اگر دندان‌های شما به جرم گیری سطحی نیاز اشته باشند، دندانپزشک با استفاده از ابزاری فلزی که کورت نامیده می‌شود، پلاک‌ها را از روی دندان‌ها می‌تراشد. دندانپزشک برای دسترسی به پلاک‌هایی که مسواک شما نمی‌تواند آن‌ها را ازبین ببرد، این ابزار نازک را در زیر خط لثه قرار داده و پلاک‌ها را خارج می‌کند.

جرم‌ گیری عمیق دندانی توسط ابزار برقی

اگر دندان‌های شما به جرم گیری عمیق احتیاج داشته باشند، دندانپزشک به کمک یک ابزار برقی که دارای یک نوک فلزی ارتعاشی همراه با اسپری آب است، نسبت به تراشیدن پلاک‌های عمیق دندانی اقدام می‌کند.


بیشتر بخوانید: رفتن به دندانپزشکی در شیردهی، آیا خطرناک است؟


نکات مراقبتی بعد از جرم گیری دندان‌ها

آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان
ممکن است پس از جرم گیری‌، دندان‌های شما احساس درد و حساسیت داشته باشند. برخی از بیماران ممکن است پس از انجام جرم گیری چند روز دچار تورم یا خونریزی شوند. در چنین شرایطی دندانپزشک شما ممکن است یک خمیر دندان ضد حساسیت و غرغره محلول ضدعفونی‌کننده دندان یا دهان‌شویه برای تسکین مشکلات شما تجویز کند.


بیشتر بخوانید: دندانپزشکی کودکان، کشیدن دندان آسیب دیده


همچنین در نحوه مسواک زدن و نخ دندان کشیدن در چند روز بعد از جرم گیری بهتر است دقت کافی را داشته باشید تا از آسیب رسیدن به لثه‌ها جلوگیری کنید.

سعی کنید حداقل یک هفته تا ده روز بعد از انجام جرم گیری، برای بررسی وضعیت لثه‌ها و اطمینان حاصل کردن از عدم بروز عفونت‌، مجددا به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

هزینه جرم گیری دندان چقدر است؟

آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان
هزینه جرم گیری دندان بسته به جنس دندان‌ها، روش جرم گیری، دستمزد دندانپزشک و عوامل این چنینی متغیر است و نمی‌توان قیمتی مقطوع و مشخص برای آن تعیین کرد.

اگر بخواهیم هزینه‌ای حدودی برای جرم گیری دندان‌ها در نظر بگیریم، قیمت این عمل معمولا بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان متغیر است.


مطالب پیشنهادی: مراقبت دوران بارداری، دندانپزشکی میشه رفت؟


دندانپزشک خوب برای جرم گیری دندان‌هایم از کجا پیدا کنم؟

آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان
جرم گیری دندان یک روش درمانی بسیار رایج برای افراد مبتلا به بیماری لثه است. تقریبا نیمی از بزرگسالان آمریکایی به بیماری لثه مبتلا هستند، بنابراین اگر دندانپزشک این روش را برای بهبود وضعیت دهان و دندان شما توصیه می‌کند، تنها نیستید.

جرم گیری می‌تواند به شما در رقابت با ایجاد پلاک‌، حفظ بهداشت دهان و جلوگیری از بوی بد دهان موثر باشد.

اگر به دنبال یک کلینیک دندانپزشکی معتبر برای جرم گیری دندان‌ها خود می‌گردید، می‌توانید با مراجعه به کلینیک پورتال یک با مجرب‌ترین دندانپزشک‌ها آشنا شوید و از خدمات آن‌ها بهره ببرید.

آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان

منبع : نی نی بان

لطفا نظر خود را درباره آشنایی با نکات مهم جرم‌ گیری دندان با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلامت
۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه

۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه ۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه را ببینید. کار کردن از خانه، در تمام روز و هر روز، ممکن است برای برخی‌ها ترسناک به نظر برسد. اما ایده‌ی اینکه بتوانید از هر …

سلامت
با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید

با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید را ببینید. زمانی که به نوش جان کردن مرغ خوش‌مزه فکر می کنید، به احتمال زیاد سینه، ران، بال و یا پاها را تجسم می کنید، …

سلامت
پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین

پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین را ببینید. سلامت و زیبایی پوست همیشه از اولویت‌‌های مهم در زندگی بوده است و داشتن پوستی زیبا و سالم نیازمند توجه و مراقبت از آن …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا