پورتال یک: کارشناسان از ۵ نشانه در ماهیها که درصورت وجود بهتر است مورد مصرف قرار نگیرند، گفتند.
به گزارش پورتال یک به نقل از اسپوتنیک، کاربر پرتال چینی Sohu پنج نشانه ماهی را اسم کوچک برد که در صورت وجود نباید خورد.
این نویسنده خاطرنشان کرد که ماهی حاوی بسیاری از مواد مفید برای بدن است. با این حال هنگام ذخیرهسازی به سرعت خراب میشود، طعم و مزه را از دست میدهد و خواص مضر پیدا میکند. علاوه بر این بسیاری از فروشندگان، همانطور که در این نشریه ذکر شده است، در حال تلاش برای فروش ماهیهای خراب شده هستند. بنابراین، او پنج نشانه را اسم کوچک برد که در صورت تماشا آنها بهتر است آن ماهی را نخرید.
ابتدا توجه به چشم ماهی توصیه میشود. اگر آنها دیگر درخشش ندارند و کدر به نظر میرسند، این بدان معنی است که محصول مدتهاست روی پیشخوان بوده است. به گفته نویسنده، میل کردن چنین ماهیهایی میتواند برای سلامتی مضر باشد.
همچنین اشاره شده است که هنگام خرید، باید با انگشت بر روی آن فشار داد. اگر ماهی الاستیک است، این نشاندهنده طراوت نسبی محصول است و در غیر این صورت، بهتر است از آن خودداری کنید.
همچنین میتوانید طراوت و شادابی یک ماهی را از طریق رنگ آبشش درک کنید. آبشش قرمز تیره و غیر براق از یک محصول مانده صحبت میکنند، اما نویسنده توصیه میکند ماهیهایی با آبششهای براق قرمز روشن را میتوان خریداری کرد و خورد.
افزون بر این به خریداران سفارش میشود که به یکپارچگی دم توجه کنند. نبود این بخش یا نارسایی آن ممکن است نشاندهنده ماهی بیمار باشد که در صورت میل کردن میتواند به بدن آسیب برساند.
همچنین نویسنده یادآور شد که یک محصول تازه بوی گل و لای یا فلس ماهی میدهد و محصول مانده بوی شدید خاصی از آن ساطع میشود. کاربر پورتال هشدار داد که چنین محصولی حتی با تخفیف بسیار زیاد ارزش خرید ندارد.
بدون دیدگاه