نوعی شیرینی پسته ای
پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه نوعی شیرینی پسته ای را ببینید.
این اندازه ها خیلی دقیق هستند اگر تعداد کم می خواهید درست کنید به نسبت این اندازه درست کنید مثلا من یک سوم این مقدار را درست کردم می توانید این شیرینی را کاکائویی هم درست کنید به این طریق که بجای پودر پسته ۳۰-۴۰ گرم کاکائو و کمی شکلات بریزید اندازه تخم مرغ خیلی مهم می باشد این مقدار مواد گفته شده برای تخم مرغ در اندازه متوسط می باشد اگر تخم مرغ بزرگ باشد توصیه می کنیم که پودر نارگیل زیادتر از اندازه داده شده استفاده شود
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۶۰ گرم
پودر پسته ۲۲۰ گرم
پودر قند برای غلطاندن
طرز تهیه :
سفیده های تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط میکنیم و با میکسر هم میزنیم پودر نارگیل و پودر پسته را اضافه میکنیم سپس مخلوط کرده و با ریسک هم می زنیم رویش را کاغذ محافظ کشیده و ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم سپس در پودر قند می غلطانیم در سینیفر چرب شده چیده در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه قرار میدهیم سپس میگذاریم سرد شود
این مطالب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده می باشد. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
نوعی شیرینی پسته ای
منبع : پورتال دکتر سلام
لطفا نظر خود را درباره نوعی شیرینی پسته ای با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه