نوعی شیرینی پسته ای

نوعی شیرینی پسته ای

پورتال تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه نوعی شیرینی پسته ای را ببینید.

shirni این اندازه ها خیلی دقیق هستند اگر تعداد کم می خواهید درست کنید به نسبت این اندازه درست کنید مثلا من یک سوم این مقدار را درست کردم  می توانید  این شیرینی را کاکائویی هم درست کنید به این طریق که بجای پودر پسته ۳۰-۴۰ گرم کاکائو  و کمی شکلات بریزید  اندازه تخم مرغ خیلی مهم می باشد این مقدار مواد گفته شده برای تخم مرغ در اندازه متوسط می باشد اگر تخم مرغ بزرگ باشد توصیه می کنیم که پودر نارگیل زیادتر از اندازه داده شده استفاده شود

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۲۰۰ گرم

پودر نارگیل ۱۶۰ گرم

پودر پسته ۲۲۰ گرم

پودر قند برای غلطاندن

طرز تهیه :

سفیده های تخم مرغ  و شکر را با هم مخلوط میکنیم و با میکسر هم میزنیم پودر نارگیل و پودر پسته را  اضافه میکنیم سپس مخلوط کرده و با ریسک هم می زنیم رویش را کاغذ محافظ کشیده و ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد میکنیم  سپس در پودر قند می غلطانیم  در سینیفر چرب شده چیده در فر ۱۷۰ درجه  به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه قرار میدهیم  سپس میگذاریم سرد شود

shirni1

shirni2

shirni3

shirni4

این مطالب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده می باشد. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

نوعی شیرینی پسته ای

منبع : پورتال دکتر سلام

لطفا نظر خود را درباره نوعی شیرینی پسته ای با ما در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن