شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

سلامت

شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی را ببینید.

شیرینی بدون پختن، می‌تواند یکی از نوستالژی‌های کودکی و حتی بزرگسالی همه ما باشد. این دستور شیرینی، ترکیبی از طعم کره بادام‌زمینی شکلاتی کلاسیک و بافت جویدنی و کدر است.
من تقریبا مطمئنم که یکی از ساده‌ترین کوکی‌های روی کره زمین برای تهیه است!
به این شیرینی، «کوکی‌های پخته‌نشده» می‌گوییم که البته کمی خنده‌دار است، چون پخته می‌شوند. ممکن است باید آن‌ها را «کوکی‌های تابستانی» بنامیم، چون روزهایی هستند که ما یک کلوچه می‌خواهیم اما آنقدر هوا گرم است که هیچ‌کس نمی‌خواهد به مدت طولانی فر را روشن کند. درست است؟

به این شیرینی، «کوکی‌های پخته‌نشده» می‌گوییم که البته کمی خنده‌دار است، چون پخته می‌شوند. ممکن است باید آن‌ها را «کوکی‌های تابستانی» بنامیم.

شیرینی بدون پختن آسان
از زمانی که به خاطر دارم، کلوچه‌های جو دوسر درست می‌کردم. این یکی از اولین چیزهایی است که در کودکی یاد گرفتم که آن را درست کنم و آن را در آخر برای خانواده‌ام درست می‌کردم. می‌توانید این کوکی‌ها را خودتان بپزید یا به فرزندتان یاد بدهید چون درست کردن آن خیلی ساده است.
بچه‌ها همیشه هوس یک چیز شیرین را دارند، بنابراین لازم است در کمترین زمان چنین چیزی را برایشان آماده کنید. به‌علاوه بجز بچه‌ها همه اعضای خانواده آن‌ها را دوست خواهند داشت و از طعمشان لذت می‌برند. در این‌باره مطمئن باشید.


بیشتر بخوانید: آموزش آداب معاشرت غذا میل کردن به کودکان


طعم‌های شکلاتی و کره بادام‌زمینی
کمی کاکائو و کره بادام‌زمینی در شیرینی مختص بچه‌ها ترکیبی است که هرگز نمی‌توانید در برابر آن مقاومت کنید! هیچ‌کس نمی‌تواند.


بیشتر بخوانید: شیرینی برای کودکان، طرز تهیه کوکی ژله ای


شیرینی بدون پختن

مواد لازم برای شیرینی بدون پختن

  • قند
  • کره
  • شیر
  • پودر کاکائو شیرین‌نشده
  • وانیل
  • جو پرک
  • کره بادام‌زمینی

تعداد وعده‌های غذایی
۲۹عدد


بیشتر بخوانید: پختن غذا در ظروف سفالی، با پنج فایده آن آشنا شوید


زمان آماده‌سازی

زمان پخت

زمان استراحت


بیشتر بخوانید: چگونه به کودک خود غذا بدهیم؟


مواد لازم برای شیرینی بدون پختن

  • یک‌دوم فنجان (۱۱۳گرم) کره شور
  • ۱و سه‌چهارم فنجان (۳۵۰ گرم) شکر گرانول
  • یک‌سوم فنجان (۳۲ گرم) پودر کاکائو شیرین‌نشده
  • یک‌دوم فنجان (۱۲۰ میلی‌لیتر) شیر
  • ۱قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دوسوم فنجان (۱۶۰ گرم) کره بادام‌زمینی خامه‌ای
  • ۳فنجان (۲۷۵گرم) جو پرک (از جوهای کهنه استفاده نکنید)
  • کوکی‌ها را در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد لوبیا، از این آسان‌تر نداریم!


شیرینی بدون پختن

چگونه کوکی‌ها را بدون پخت درست کنیم؟
کاغذهای روغنی را روی یک ظرف یا روی یک سطح تمیز پهن کنید. این ورقه‌ها باید فضایی برای ۲۹کوکی داشته باشند.
سپس در یک قابلمه ۲٫۵ تا ۳لیتری شکر، کره، پودر کاکائو و شیر را با هم مخلوط کنید.

شیرینی بدون پختن
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید (من دوست دارم از بزرگ‌ترین شعله روی اجاق گاز استفاده کنم) و شروع به هم زدن کنید. این مخلوط را مرتب هم بزنید تا به جوش بیاید، سپس وقتی به جوش آمد، هم زدن را متوقف کنید و بگذارید ۱دقیقه بجوشد.

شیرینی بدون پختن
مخلوط را از روی حرارت بردارید و بلافاصله وانیل، کره بادام‌زمینی و بلغور جو دوسر را به آن اضافه کنید. این مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
مخلوط را روی کاغذهای روغنی بریزید و هر بار به اندازه ۲قاشق غذاخوری از آن روی کاغذ پهن کنید.
اجازده بدهید کوکی‌ها خودشان را بگیرند و در دمای اتاق استراحت کنند. زمان لازم برای استراحت آن‌ها حدود ۲۰ تا ۳۰دقیقه است.

شیرینی بدون پختن
کوکی‌ها در یخچال، سریع‌تر خودشان را می‌گیرند، پس اگر می‌خواهید می‌توانید آن‌ها را در یخچال بگذارید. پس از این مرحله، کوکی‌ها را در دمای اتاق و در ظرف دربسته نگهداری کنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ سبزیجات، مقوی و آسان


شیرینی بدون پختن

نکاتی برای پخت کوکی‌های بلغور جو دوسر
درباره درست کردن این کوکی‌ها نکاتی وجود دارد که خوب است شما هم آن‌ها را بدانید:

  • مخلوط را فقط به جوش نیاورید، باید کامل قل‌قل کند و بتوانید حباب‌های داخل آن را ببینید.
  • از جوهای کهنه استفاده نکنید، به نظر من جو دوسر سریع ضروری است. اگر از جو کهنه استفاده کنید کوکی‌ها کاملا یکسان تنظیم نمی‌شوند و سفت می‌شوند.

    اگر کوکی‌های شما کمی خیس هستند، دفعه بعد ۱۵ثانیه بیشتر مخلوط را بجوشانید، اگر خشک شده‌اند، دفعه بعد ۱۵ثانیه کمتر آن بجوشانید.

  • اگر کوکی‌های شما کمی خیس هستند، دفعه بعد ۱۵ثانیه بیشتر مخلوط را بجوشانید، اگر خشک شده‌اند، دفعه بعد ۱۵ثانیه کمتر آن بجوشانید.
  • مدت زمانی که مایع به جوش می‌آید تعیین می‌کند که کوکی‌ها چطور خشک شوند.
  • من کره بادام‌زمینی خامه‌ای را ترجیح می‌دهم، اما اگر کره بادام‌زمینی ترد را دوست دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید، فقط یک‌چهارم فنجان اضافه کنید تا قوام آن تحت تاثیر قرار نگیرد.
  • از کره واقعی استفاده کنید و هرگز از مارگارین استفاده نکنید چون طعم بدی دارد که روی طعم کوکی‌ها تاثیر می‌گذارد و آب می‌اندازد بنابراین نتیجه نهایی خوب نخواهد بود.

شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی

منبع : نی نی بان

لطفا نظر خود را درباره شیرینی بدون پختن یا کوکی‌های تابستانی با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلامت
پروفایلو چگونه باعث جوانسازی پوست می شود ؟

پروفایلو چگونه باعث جوانسازی پوست می شود ؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه پروفایلو چگونه باعث جوانسازی پوست می شود ؟ را ببینید. افزایش سن با نشانه هایی همچون ایجاد چین و چروک، کاهش حجم و افتادگی اجزای صورت همراه است. برخی از افراد با دیدن این …

سلامت
تاثیر شبکه های اجتماعی بر نوجوانان، چه مشکلاتی می آیند؟

تاثیر شبکه های اجتماعی بر نوجوانان، چه مشکلاتی می آیند؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه تاثیر شبکه های اجتماعی بر نوجوانان، چه مشکلاتی می آیند؟ را ببینید. تحقیقات نشان داده که از ۷۵۰ نوجوان ۱۳ تا ۱۷ ساله ۴۵٪ آنها تقریباً دائماً آنلاین هستند و ۹۷٪ از …

سلامت
طرز تهیه سالاد اورزو یونانی

طرز تهیه سالاد اورزو یونانی سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه طرز تهیه سالاد اورزو یونانی را ببینید. سالاد اورزو یونانی، این سالاد پاستا خوشمزه با ارزو، گوجه‌فرنگی، خیار ترد، مقدار زیادی سبزی تازه، فتای تند و زیتون درست می‌شود. آماده کردن آن بسیار آسان است و درست …