دستور پخت کیک شکلاتی

دستور پخت کیک شکلاتی

وبسایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه دستور پخت کیک شکلاتی را ببینید.

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک شکلاتی

کیک شکلاتی را همه دوست دارند! اینطور نیست ؟ قبلا در مجله آشپزی آلامتو طرز تهیه کیک شکلاتی را برای‌تان آموزش داده بودیم اما امروز یک دستور متفاوت برای تهیه کیک شکلاتی آماده کرده‌ایم که مطمئناً از آن خوش‌تان خواهد آمد.

مواد لازم :

  • یک فنجان آرد همه منظوره
  • یک چهارم فنجان شکر سفید
  • نصف فنجان کره ، نرم شده
  • یک چهارم فنجان آرد
  • یک چهارم فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
  • نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۴۰۰ گرم شیر غلیظ شده
  • ۲۱۰ گرم شیر شکلات قطعه قطعه شده
  • سه چهارم فنجان گردو خرد شده

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد ) قرار می‌دهیم.

حال در یک کاسه متوسط ، یک فنجان آرد همه منظوره ، شکر و کره را درونش ریخته و هم می‌زنیم و در ته ظرف فر پهن می‌کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا کمی طلایی رنگ شود .

در یک کاسه دیگر یک چهارم فنجان آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده و چاله‌ای درست کرده و تخم مرغ ، شیر و وانیل را درونش می‌ریزیم و به طور کامل هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شود. حال خمیر بدست آمده را روی لایه نازک بدست آمده در مرحله قبل صاف میکنیم.

پس از آن شکلات خرد شده و گردو را هم زده و بر روی دو لایه قبلی می‌ریزیم سپس به درون ظرف فر انتقال می‌دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

از نوش جان کردن این کیک خوشمزه لذت ببرید.

The post دستور پخت کیک شکلاتی appeared first on آلامتو.

دستور پخت کیک شکلاتی

لطفا نظر خود را درباره دستور پخت کیک شکلاتی با ما در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موبایلتو شارژ کن