بررسی علل سقط جنین، سیستم ایمنی متفاوت
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب تفریحی
بررسی علل سقط جنین، سیستم ایمنی متفاوت
سایت تفریحی پورتال ۱ :: لطفا در ادامه بررسی علل سقط جنین، سیستم ایمنی متفاوت را ببینید.
از آنجایی که سیستم ایمنی بانوان باردار در این دوران ضعیف می شود و بسیار در معرض بیماری های ناشی از مواد غذایی قرار می گیرند، بهتر است از نوش جان کردن برخی خوراکی ها در طول این دوران پرهیز کنند.
پنیر فتا:
این پنیر حاوی باکتری لیستریا که با بروز عفونت لیستریوسیس مرتبط است. این باکتری می تواند منجر به تولد پیش از موعد وسقط جنین شود. پنیر چدار و پنیر سوئیسی گزینه های خوبی در این دوران هستند.
شیر پاستوریزه نشده:
این نوع شیر حاوی باکتری های نظیر لیستریا، E.coli و کامپیلوباکتر است که می تواند موجب عفونت جفت شده، وارد خون می شود و عفونت به نوزاد برسد.
غذای دریایی:
در طول دوره بارداری به شدت از مصرف غذاهای دریایی خودداری کنید چراکه حاوی مقادیر بالای باکتری و جیوه هستند و در صورت مصرف زیاد موجب سمی شدن سیستم عصبی می شوند. در این دوران نوش جان کردن ماهی های آب شیرین که بیش از دو بار در هفته نباشد توصیه می شود.
مواد خوراکی نیم پخته:
از نوش جان کردن تخم مرغ، گوشت و ماکیان نیم پخته در طول این دوران جداً خودداری کنید چراکه ممکن است آلوده به باکتری های مضری باشند. از اینرو قبل از مصرف از پخت کامل آنها مطمئن شوید.تخم مرغ را آنقدر بپزید که زرده آن سفت شود.
آبمیوه های پاستوریزه نشده:
حتما از ابمیوه های که در داخل خانه تهیه می کنید استفاده کنید. همچنین از خوب شسته شدن میوه ها و سبزیجات مطمئن باشید تا آلودگی های شیمیایی بر روی آنها از بین رفته باشد.
بررسی علل سقط جنین، سیستم ایمنی متفاوت
منبع : نی نی بان
لطفا نظر خود را درباره بررسی علل سقط جنین، سیستم ایمنی متفاوت با ما در میان بگذارید.
بدون دیدگاه