پای در کشورهای مختلف جهان
- بهدست: Aryan
- دستهبندی: مطالب جدید
پای در کشورهای مختلف جهان
پای شیرینی و حتی غذای شاخص بسیاری از سرزمینها محسوب میشود. هر سرزمینی با توجه به ذائقه و سلیقهی خود اقدام به پخت پای شاخص خود میکند. البته در سالهای اخیر پای هم مانند دیگر امور، محدود به داخل مرزهای یک کشور نشده است و دستور پخت و تهیه آن به دیگر کشورها نیز رفته و ما میتوانیم نمونهی مشابه پایهای سرشناس هر کشور را در دیگر نقاط جهان نیز ببینیم. بهخصوص که قنادیها و تولیدکنندگان شیرینی در تلاش برای داشتن تنوع در محصولات خود به پخت انواع پای توجه خاصی دارند.
یکی از قنادیها و تولیدکنندگان کیک و شیرینی در ایران Cake TS است. کیک تیاس انواع و اقسام کیکها و شیرینیهای موردنیاز کافهها و مجالس را تهیه میکند. موقع مراجع به بسیاری از کافهها وقتی شیرینی یا کیک خاصی سفارش میدهید، دراصل برای شما از کیکهای تیاس میآورند. در میان این شیرینی و کیکها اتفاقا چند مدل پای نیز وجود دارد. مشابه همین پایهای سرشناس و محبوبی که در ادامه به شما معرفی میکنیم.
پای در آمریکا
پای موز خامهای یک پای شاخص در کشور آمریکا است. آمریکاییها این پای را از کاستارد غنی شدهی حاوی شیر، خامه، آرد، تخم مرغ و همراه با موز خرد شده درست میکنند. آنها معمولا برای تزئین این پای، روی آن را با خامه زده شده میپوشانند.
همچنین بخوانید : تهیه دسرهای شیک و خوشمزه با نانهای تارت گرد نانالی
پای شاتوت همانطور که از اسم کوچک آن مشخص است، پای پوشیده شده به وسیله شاتوت است. پایی مرغوب و سرشناس در کشور آمریکا. در آمریکا پای بلوبری نیز طرفداران خود را دارد. بهخصوص در میان اهالی ایالت نیوانگلند این کشور. آمریکاییها به پای باباندی نیز علاقهی زیادی دارند. پای باب اندی یک پای کاسترد شیرین است که چاشنی و طعم آن دارچین و میخک صدپر است.
در آمریکا با کرم ساخته شده با کاستارد غنی شده با شیر، خامه، آرد، تخم مرغ، و تکههای نارگیل، پای شیرنی کرم نارگیل را نیز درست میکنند که معمولا روی آن را با خامه و نارگیل تزیین میکنند.
پای کیک کلوچه نیز ترکیبی از خمیر شیرینی و کیک کرهای است که با هم در یک پوسته پای پخته میشوند و در آمریکا علاقهمندان خود را دارد. پای مرنگ لیمو نیز در آمریکا با لیمو پر شده و با مرنگ تزئین میشود.
پای شکلات مایع میسیسیپی در آمریکا طبخ میشود و طعم آن شیرین است. این پای دسری شامل یک شکلات چسبناک در بالای یک پوسته شکلاتی است و معمولا با بستنی سرو میشود. در این کشور پای کیک ناپولتین نیز پخته میشود که ترکیبی از شکلات، وانیل و پودر کیک توت فرنگی در یک پوسته پای پخته شده است.
تابستان که از راه میرسد، آمریکاییها به پای شاخص خود یعنی پای گیلاس میرسند. این پای را معمولا با گیلاس ترش درست میکنند تا بتوانند راحتتر شیرینی پای را تنظیم کنند.
پای در انگلستان
بنافیپای نیز یک پای انگلیسی شیرین است که با خمیر انگلیسی که از موز درست شده، تهیه میشود. مردم انگلستان به یک پای غیرشیرین و ساده دیگری نیز علاقهی زیادی دارند. پای کره. این پای از سیبزمینی خرد شده، پیاز، کره و کمی نمک و فلفل درست میشود.
مردم انگلستان مدلی از پای ذرت را درست میکنند که به آن میگویند شیرینی صندوقی. این پای کاسترد شده از تخممرغ، کره، شکر، شکر قهوهای، وانیل و ذرت درست میشود. آنها پای مرغ و قارچ را نیز درست کرده و مصرف میکنند. پای درست شده با پوستهای شیرین که با تکههای کوچک مرغ و قارچ مخلوط شده در سس خامه پر میشود.
در انگلستان پای گوشت گاو نمکسود شده از ارج و قرب زیادی برخوردار است. این پای با گوشت گاو، پیاز و سبزیجات دیگر مانند ذرت، نخود فرنگی و هویج پر میشود. سطح این پای را میتوان با پوره سیبزمینی پوشاند. در این کشور پای کاری هم درست میکنند. با پوستهای شیرین و پر شده با کاری هندی یا چینی.
پای ترهفرنگی در انگلستان یک پای سنتی محسوب میشود. این پای که به آن پای ارتش دختران نیز میگویند یک پای سبزی روباز است که پوستهی شیرینی دارد و با سیب زمینی و پیاز و ترهفرنگی پر میشود و سپس روی همهی مواد را با لایهای از پنیر میپوشانند.
پای در اسکاتلند
بلکبن یک پای اسکاتلندی است. این پای در اصل کیکی است که به وسیله میوه پوشانده شده است و بهطور سنتی در شب دوازدهم خورده میشود.
در اسکاتلند یک پای غیرشیرین و نمکی نیز درست میکنند به اسم کوچک پای بریدی. این پای در اندازههای کوچک درست میشود و با گوشت چرخ شده، چربی گوشت گاو و کره پر میشود. برای طعم آن نیز از نمک و فلفل استفاده میکنند. گاهی اوقات به مواد داخل این پای پیاز خرد شده نیز اضافه میکنند.
پای در کانادا
پای سته در کانادا و ایالتهای غرب آمریکا شاخص است. این پای شیرین و میوهای است و با میوههایی مانند بلوبری، رزبری و توتفرنگی پر میشود.
در استان کبک کانادا مردم پای چینی درست میکنند. این پای شیرین نیست و از سه لایه درست میشود. گوشت چرخ شده و پیاز در لایهی پایینی، ذرت کنسروی برای لایهی میانی و سیبزمینی پوره شده برای قسمت بالایی پای چپنی.
پای در سایر نقاط دنیا
در هلند پای سیب شیرینی سرشناس و محبوبی است. هلندیها این پای را از انواع سیب مانند سیب سبز یا قرمز تهیه میکنند.
بوکوپای شیرین است و اهل کشور فیلیپین. این پای از نارگیل تازه درست میشود.
پای کدوتنبل پای شاخص مردم صربستان است. این پای شیرین به صورت مستطیلی تهیه میشود.
بورک یک پای مدیترانهای است و عاشقان سینهچاک بسیاری در کشور ترکیه دارد. این پای نمکدار است و از پنیز، گوشت، سیبزمینی و سبزیجات دیگر درست میشود.
در روسیه از ماهی یک پای غیرشیرین درست میکنند که در آن از ماهی آزاد یا ماهیان خاویاری، برنج، تخم مرغ سفت، قارچ و شوید استفاده میشود.
کاری پوف یک پای کوچک متشکل از کاری با مرغ و سیب زمینی در پوستهای شیرین است. این پای در کشورهای مالزی، سنگاپور و تایلند پخته میشود.
امپانادا در اسپانیا، پرتغال، آمریکای لاتین،آمریکای مرکزی، فیلیپین، اندونزی، مالزی و حوزه کارائیب شاخص است. پای شیرین و شوری که از مواد پخته یا سرخ شده، از جمله گوشت، پنیر، سبزیجات یا میوه پر میشود.
مراکش نیز یک پای گوشت سنتی دارد که به آن پاستیلا میگویند. در این پای گوشت جوجه را در لایههای ترد خمیر ساخته شده همراه با یک لایه ترد از بادام زمینی، دارچین و شکر آماده میکنند.
پای کیش یک پای شاخص و رایج در فرانسه است. میتوان گفت پای کیش در اصل یک اصطلاح عمومی است. نوعی پای که با پر کردن مواد مختلف خرد شده در مخلوط تخم مرغ و شیر درست میشود.
مردمان یونان پای خوشمزهای به اسم کوچک پای اسفناج درست میکنند. پای دو پوسته که با اسفناج خرد شده، پنیر فتا، پیاز و تخم مرغ پر میشود.
The post پای در کشورهای مختلف جهان appeared first on آلامتو.
پای در کشورهای مختلف جهان
بدون دیدگاه