X

اپلیکیشن شارژ

غذای تند در بارداری، نسوزی!

غذای تند در بارداری، نسوزی!

سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه غذای تند در بارداری، نسوزی! را ببینید.

آیا نوش جان کردن غذاهای تند در بارداری بی خطر است؟ این باور که نوش جان کردن غذاهای تند و پرادویه در دوران بارداری باعث زایمان زودرس می شود چقدر درست است؟ آیا غذاهای تند و پر ادویه باعث سقط جنین و معلولیت مادرزادی می‌شود؟ اگر باردارید و طرفدار غذاهای تند هستید جواب سوالهایتان را در این مطالب می گیرید.

آیا نوش جان کردن غذاهای تند در بارداری برای جنین خطرناک است؟

بانوان در دوران بارداری باید تحت رژیم غذایی سالم و بی خطر برای جنین باشند. رژیم غذایی که به رشد بهتر جنین کمک کند. اما غذاهای تند این شرایط را دارند؟ یعنی برای جنین خطرناک نیستند؟ جواب بیشتر پزشکان متخصص به این سوال مثبت است. یعنی نوش جان کردن غذاهای تند به شرایطی که در بارداری دارید بستگی دارد و نمی تواند برای جنین خطرناک باشد. مصرف غذاهای تند و پر ادویه در دوران بارداری بی‌خطر است، اما به شرطی که جانب اعتدال را رعایت کنید. یعنی کمی فلفل آزار دهنده نیست اما در ماههای اول بارداری که خطر سقط جنین وجود دارد بهتر است از غذاهای پر از ادویه پرهیز کنید.

 

مصرف غذای تند در بارداری با چه عوارضی همراه است؟

نوش جان کردن غذاهای تند در دوران بارداری خطرناک نیست، اما می تواند باعث بروز ناراحتی‌هایی شود مثل:

سوزش معده

سوزش معده و مشکلات گوارشی در دوران بارداری بیشتر از مواقع دیگر است. نوش جان کردن غذاهای تند و پر ادویه در دوران بارداری می‌تواند باعث سوزش معده و بازگشت اسید را در ماه های آخر بارداری شود. رفلکس اسید باعث می شود زمان انتقال غذا از معده به لوله مری مواد غذایی احساس سوزش به وجود آید. در دوران باردار هورمون پروژسترون عضلات و رگ‌های بدن را شل می‌کند، هورمون، دریچه مستقر در مری (لوله غذایی) را شل می‌کند به طوری که اسید بیشتری در معده به وجود می آید، اسید تولید شده به داخل لوله غذایی می رود. مصرف غذاهای تند در دوران بارداری این رفلکس اسید را بدتر می کنند. علاوه بر این، با پیشرفت بارداری، جنین و شکم بزرگ تر می‌شود و اسید معده را تحت فشار قرار داده و باعث سوزش معده می شود.

تهوع صبحگاهی

بیشتر بانوان باردار تهوع صبحگاهی را ماههای اول بارداری تجربه می کنند. مصرف غذاهای تند در دوران بارداری می توانند تهوع صبحگاهی را تشدید کنند، بوی ادویه جات تند در غذا باعث بیماری تهوع صبحگاهی در دوران بارداری می شود.

نوش جان کردن فلفل در بارداری چه فوایدی دارد؟

پزشکان توصیه می کنند اگر ممنوعیت غذایی خاصی ندارید می توانید از فلفل البته به شرط رعایت اعتدال استفاده کنید چون نوش جان کردن فلفل در دوران بارداری فواید زیادی دارد، مثل:

کمک به هضم مواد غذایی

بیشتر بانوان باردار دچار مشکلات گوارشی و به خصوص یبوست می شوند. مصرف فلفل در دوران بارداری نقش مهمی در بهبود عملکرد دستگاه گوارش دارد و به از بین بردن مسائل مختلف مثل یبوست، نفخ، تولید گاز در روده ها و گرفتگی عضلات بانوان باردار کمک زیادی می کند.

 

جلوگیری از بروز سرطان

بدن بانوان باردار در این دوران دچار تغییرات زیادی می شود. این تغییرات ممکن است باعث بروز آسیب های اکسیداتیو در بدن و باعث مبتلا شدن بانوان باردار و جنین داخل رحم این افراد به بیماری سرطان شود. فلفل دارای کاروتنوئید است، نوعی آنتی اکسیدان که می تواند از هر گونه آسیب به DNA بدن بانوان حامله جلوگیری کرده و آنها را از ابتلا به بیماری سرطان محافظت کند.

جلوگیری از بروز آکنه

بسیاری از بانوان باردار از شروع تا پایان دوران بارداری با مشکل آکنه و دیگر مشکلات پوستی مواجه می شوند. فلفل حاوی موادی است که مصرف آن ها در این دوران حساس می تواند باعث تقویت پوست مادران باردارشده و از آن ها در مقابل بیماری‌های مختلف پوستی محافظت کند.

جلوگیری از افسردگی

بعضی از بانوان در دوران بارداری دچار اضطراب و افسردگی می شوند، اما قرار دادن برخی مواد غذایی از جمله فلفل در رژیم غذایی یک راه بسیار خوب برای رقابت با این مشکل است.

 

افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن بانوان باردار

سیستم ایمنی بدن بانوان در دوارن بارداری به شدت کاهش می یابد. فلفل حاوی ویتامین ث بالایی است، مصرف آن در این دوران حساس می تواند قدرت سیستم ایمنی بدن بانوان باردار و جنین داخل رحم این افراد را افزایش داده و از بروز بیماری های شایع مانند سرماخوردگی و سرفه در طی دوران حاملگی جلوگیری کند.

درمان احتقان بینی بانوان باردار

مصرف فلفل به خصوص فلفل سبز در بدن بانوان باردار تولید گرما می‌کند و با توجه به کپسایسین موجود در خود، کمک می‌کند تا مشکلات سینوسی در بدن از بین برود.

 

جلوگیری از فشار خون بالا در بارداری

فشار خون بالا در دوران بارداری خطرناک است و باعث زایمان زودرس می شود. مصرف پتاسیم در این دوران به بانوان باردار کمک می کند تا فشار خون خود را کنترل کنند. فلفل هم سرشار از پتاسیم است، و می تواند فشار خون را در بدن بانوان باردار کنترل کند.

کمک به رشد سیستم عصبی جنین

بانوان در دوران بارداری به فولات و یا اسید فولیک نیاز دارند. فولات از بروز مشکل نقص در لوله های عصبی جنین داخل رحم جلوگیری می کند. فلفل هم سرشار از فولات است و می تواند به رشد جنین کمک کند.

جلوگیری از دردهای مزاحم

کپسایسین موجود در فلفل سبز خواص ضد التهابی دارد و ترکیب ماده P این گیاه، پروسه‌های التهابی را در بدن بانوان باردار از بین می برد. مصرف فلفل در دوران بارداری درد و تورم بدن مادرانی را که از بیماری آرتریت رنج می‌برند، کم می کند. همچنین کپسایسین موجود در فلفل به طور موثری مانع انتشار نوروپپتید در بدن بانوان باردار شده و از رسیدن درد به مغز جلوگیری می‌کند.

نکته مهم

مصرف بیش از حد فلفل باعث بروز مشکلات گوارشی در بدن می شود. اگر معده حساسی دارید باید از مصرف فلفل در دوران بارداری اجتناب کنید.

مصرف بیش از حد فلفل در دوران بارداری بانوان می تواند باعث بروز علائم آلرژیکی در بدن شود. اگر قبل از باردار شدن علائم حساسیت را در بدن خود تجربه می‌کردید، در طی کل دوران بارداری از مصرف فلفل قرمز،سیاه و سفید خودداری کنید.چون بروز حساسیت در بدن مادر برای جنین خطرناک است.

غذای تند در بارداری، نسوزی!

منبع : نی نی بان

لطفا نظر خود را درباره غذای تند در بارداری، نسوزی! با ما در میان بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *