راههای کاهش مصرف نمک

مطالب جدید

راههای کاهش مصرف نمک

salt

راههای کاهش مصرف نمک

کاهش دادن مصرف نمک یکی از بهترین راههای تضمین سلامت خانواده شما در آینده خواهد بود.

به گزارش آلامتو و به نقل از درنگ؛ نمک یکی از پر مصرف‌ترین مواد در جهان است که از آن برای بهبود مزه غذا در پخت و پز استفاده می‌شود.

مشکل عمده این است که ما به طور معمول بیش از حد نمک مصرف می‌کنیم و اصراف در نمک با گذشت زمان می‌تواند به مشکلات التهابی، قلبی عروقی و کلیوی منجر شود.

بهتر است برخی انواع ادویه را که طعم خوبی به غذا می‌دهد و جایگزین مناسبی برای نمک است، بشناسیم.

سیر:

سیر ادویه‌ای سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی، و آنتی اکسیدان‌ها است. زمانی که این مواد جذب بدن می‌شوند به پیشگیری از انواع مختلف بیماری‌ها کمک می‌کنند. برخلاف نمک، سیر ماده‌ای با ویژگی های ضد التهابی و ادرارآور است که اثرات آن موجب کاهش احتباس مایع در بدن و پیشگیری از مشکلات قلبی عروقی می‌شود.

پودر پیاز:

در شرایطی که پودر پیاز از ویژگی‌های کمتری در مقایسه با خود پیاز برخوردار است، اما مواد مغذی موجود در آن گزینه‌ای خوب برای بهبود عطر و طعم غذا است.

فلفل سیاه:

ادویه‌ای با ویژگی‌های ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. زمان ورود به بدن، این ویژگی‌ها از بافت‌ها در برابر اثرات منفی رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. مصرف فلفل سیاه به بدن در مقابله با فشار خون بالا کمک می‌کند و با گذشت زمان عملکرد کلیه‌ها را با تحریک دفع مایعات بهبود می‌بخشد.

زیره:

زمانی که در تلاش برای کاهش مصرف نمک هستید، مقدار کمی زیره در غذا می‌تواند عطر و طعمی مطبوع به آن ببخشد. این ماده حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که اثرات منفی رادیکال‌های آزاد را از بین می‌برند. مصرف منظم زیره به کنترل کلسترول خون و کاهش خطر مشکلات قلبی عروقی کمک می‌کند.

زنجبیل:

به واسطه ویژگی‌های ضد التهاب، گوارشی، و آنتی اکسیدانی خود شناخته شده است و یک گزینه عالی دیگر برای افرادی محسوب می‌شود که در پی کاهش مصرف نمک خود هستند. زنجبیل حاوی تراکم بالایی از ترکیبی به اسم کوچک جینجرول است که افزون بر بخشیدن عطر و طعمی تند به زنجبیل، مسئول فواید دارویی آن نیز است.

زردچوبه:

زردچوبه ادویه‌ای شناخته شده در دنیای آشپزی محسوب می‌شود که مزه خاص و رنگ نارنجی آن در این زمینه موثر بوده‌اند. این ادویه سرشار از آنتی اکسیدان‌ها گزینه خوبی برای افرادی است که قصد دارند بدون استفاده از نمک عطر و طعم غذای خود را بهبود ببخشند. ویژگی‌های ضد التهابی، گوارشی و ضد باکتری زردچوبه به بهبود سلامت انسان و محافظت از سلول ها در زمان ابتلا به بیماری کمک می کنند.

ترخون:

اشخاص چاق که مجبور به پیروی از رژیم غذایی بی‌نمک شده‌اند می‌توانند به جای نمک، ترخون در غذای خود مصرف کنند و علاوه‌بر این‌که غذای خود را با نمک احساس کنند از طعم مطبوع و خواص شفابخش ترخون نیز استفاده کنند.

The post راههای کاهش مصرف نمک appeared first on آلامتو.

راههای کاهش مصرف نمک

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب جدید
در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق

در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: تنوع کالا، کیفیت، قیمت مناسب و گارانتی راز موفقیت بروکس در بازار صنعت برق سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه در گردهمایی ۳ هزار فروشنده صنف الکتریکی از کل کشور در بروکس مطرح شد: …

مطالب جدید
بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟

بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه بهترین آبرسان برای پوست خشک چیست؟ را ببینید. احساس کشیدگی پوست، سوزش، قرمزی و خارش جزء علائمی هستند که نشان می دهند شما پوستی خشک و حساس دارید! خشکی پوست یکی از مشکلاتی است که به …

مطالب جدید
آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام

آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آموزش تصویری مراحل بازیابی رمز پیج اینستاگرام را ببینید. مدت زمان مطالعه این مقاله ۶ دقیقه بسیاری از کاربران به نظر برسد ندانند که فراموشی رمز اکانت پیج اینستاگرام می‌تواند به از دست رفتن پیج …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا