آیا میل کردن چای در بارداری ضرر دارد؟

سلامت

آیا میل کردن چای در بارداری ضرر دارد؟

سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه آیا میل کردن چای در بارداری ضرر دارد؟ را ببینید.

چای یکی از شاخص ترین نوشیدنی ها در جهان است و یکی از کسانی که سوالات زیادی در مورد این نوشیدنی دارند خانم های باردار هستند. برخی از این بانوان برای رفع نیاز بدنشان به مایعات در دوران بارداری از چای استفاده می کنند. با این حال به نظر می رسد که گروهی از خانم ها از چای به عنوان یک درمان طبیعی برای علائم مرتبط با بارداری یا به عنوان یک تونیک در جهت آماده سازی بدن برای زایمان در هفته های آخر بارداری استفاده می کنند. بسیاری نیز معتقدند که مصرف چای در دوران بارداری بی خطر است زیرا چای یک ماده طبیعی است. در واقعیت چای ها به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که برخی از آنها برای بانوان مفید و برخی نیز مضر هستند.

نکات مهم در مورد مصرف چای در دوران بارداری

مصرف چای های کافئین دار را محدود کنید
چای سیاه، سبز، سفید، ماچا، اولانگ و چی از برگ گیاه Camellia sinensis گرفته می شود. به همین دلیل همه آنها حاوی کافئین هستند. کافئین یک محرک طبیعی است که باید مصرف آن در دوران بارداری محدود شود.
تقریباً مقدار کافئین موجود در هر فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) از این چایی ها به شرح زیر است
چای ماچا: ۶۰ الی ۸۰ میلی گرم
چای اولانگ: ۳۸ الی ۵۸ میلی گرم
چای سیاه: ۴۷ الی ۵۳ میلی گرم
چای چی: ۴۷ الی ۵۳ میلی گرم
چای سفید: ۲۵ الی ۵۰ میلی گرم
چای سبز: ۲۹ الی ۴۹ میلی گرم
کافئین به راحتی می تواند از جفت عبور کند. کبد نابالغ کودک شما در تجزیه آن مشکل دارد. به همین دلیل است که برخی از نوزادان به مصرف کافئین توسط مادر واکنش نشان داده و عوارض جانبی ناشی از مصرف زیاد کافئین را تجربه می کنند. البته این ترکیب برای بزرگسالان بی خطر تلقی می شود.
تحقیقات نشان داده اند نوزادانی که در دوران بارداری در معرض کافئین زیاد قرار دارند، ممکن است با خطر ابتلا به تولد زودرس یا وزن کم هنگام تولد یا نقص مادرزادی هنگام تولد مواجه باشند. مصرف زیاد کافئین در دوران بارداری همچنین ممکن است خطر سقط جنین یا زایمان زودرس را افزایش دهد. این خطرات هنگامی ظاهر می شوند که بانوان باردار مقدار کافئین مصرفی خود را به بیش از ۳۰۰ میلی گرم در روز می رسانند.
ژنتیک بر روی اثرات کافئین تاثیرگذار است
با این حال ژنتیک برخی از بانوان ممکن است آنها را نسبت به اثرات کافئین حساس تر کند. به عنوان مثال تحقیقات نشان داده اند که گروه کوچکی از بانوان ممکن است با مصرف ۱۰۰ الی ۳۰۰ میلی گرم کافئین در روز، ۲٫۴ برابر بیشتر از سایر بانوان در معرض سقط جنین باشند. چای های کافئین دار حاوی کافئین کمتری نسبت به قهوه هستند و به طور کلی نوشیدن آنها در دوران بارداری ایمن تر از مصرف قهوه است. با این حال برای جلوگیری از مصرف زیاد کافئین در روز، سعی کنید نسبت به حالت عادی کمتر قهوه و چای بخورید.
برخی چای های گیاهی ممکن است عوارض جانبی خطرناکی داشته باشد
چای های گیاهی از میوه های خشک، گل ها، ادویه جات یا گیاهان تهیه می شوند. بنابراین اکثر آنها حاوی کافئین نیستند. با این حال ممکن است حاوی ترکیبات دیگری باشند که برای دوران بارداری مضر تلقی می شوند و ممکن است منجر به عوارض جانبی خطرناکی شوند.

سقط جنین یا زایمان زودرس

چای هایی که ممکن است خطر سقط جنین یا زایمان زودرس را افزایش دهند عبارتند از:

رازیانه
زغال اخته
ساج
شاه پسند
گل گاوزبان
پونه
شیرین بیان
آویشن
بابونه گاوی
انجدان رومی
کوهوش آبی
کوهوش سیاه
کندر (در مقادیر زیاد)
بابونه (در مقادیر زیاد)

خونریزی قاعدگی
چای هایی که ممکن است خونریزی قاعدگی را تحریک یا افزایش دهند شامل موارد زیر می شوند:
بابونه گاوی
انجدان رومی
کندر

نقائص مادرزادی نوزاد هنگام تولد
چای هایی که ممکن است خطر نقص هنگام تولد را افزایش دهند عبارتند از:
بابونه گاوی
گل گاوزبان
عوارض جانبی دیگر
علاوه بر این در موارد نادر، چای اکالیپتوس ممکن است باعث تهوع، استفراغ یا اسهال شود. از این گذشته، یک گزارش موردی حاکی از آن است که نوشیدن مرتب چای بابونه در دوران بارداری ممکن است منجر به ضعف جریان خون در قلب کودک شود.
برخی چای های گیاهی نیز ممکن است حاوی ترکیباتی باشند که با داروها تداخل دارند. بنابراین بانوان باردار باید در مورد هر نوع چای گیاهی که در حال حاضر مصرف می کنند یا در هر زمان از دوران بارداری قصد مصرف آن را دارند با پزشک مشورت کنند.
به خاطر داشته باشید که با توجه به تحقیقات محدود در مورد ایمنی چای های گیاهی و عدم وجود مدارک کافی در مورد عوارض جانبی منفی آنها نباید اینگونه استنباط شود که مصرف چای در دوران بارداری کاملا بی خطر است.
تا زمان مشخص شدن این موضوع و کسب اطلاعات بیشتر، بانوان باردار باید احتیاط کنند و از نوشیدن هر نوع چای که هنوز وضعیت ایمنی آنها در دوران بارداری مشخص نیست خودداری کنند.
بعضی از چای ها ممکن است آلوده باشند
چای های تولیدی در هیچ کجای جهان به دقت آزمایش نمی شوند و هیچ مرجعی وجود ندارد که بر روی روند تولید نظارت مستقیم و مستمری داشته باشد. این بدان معنی است که بانوان ممکن است سهواً چای آلوده به ترکیبات ناخواسته مانند فلزات سنگین را بنوشند.
به عنوان مثال یک مطالعه چای سیاه، سبز، سفید و اولانگی که در بازار و به صورت فله فروخته می شد را آزمایش کرد. مشخص شد که ۲۰٪ از کل نمونه های جمع آوری شده به آلومینیوم آلوده شده اند. علاوه بر این، میزان سرب ۷۳ درصد از کل نمونه ها بیش از حد مجاز برای بانوان باردار بود.
در یک مطالعه دیگر، خانم هایی که بیشترین میزان مصرف چای سبز و دمنوش های گیاهی را در سه ماهه اول بارداری داشتند، میزان سرب خونشان ۶ الی ۱۴ درصد بیشتر از بانوان عادی بود.
بنابراین به دلیل عدم وجود نظارت دقیق، هرگز از چای های گیاهی فله و بسته بندی نشده استفاده نکنید. زیرا ممکن است حاوی ترکیباتی باشند که برای بدن مضر هستند. در حال حاضر رفع این خطر غیرممکن است. با این وجود می توانید با خرید چای از برندهای معتبر، تا حدودی آن را به حداقل برسانید.
از این گذشته به احتمال زیاد بهتر است که از خرید فله چای خودداری کنید. زیرا معمولا داخل این چای ها برگ های آلوده وجود دارد که ممکن است برای بانوان باردار منع مصرف داشته باشند.

چای هایی بی خطر
بیشتر چای های کافئین دار برای مصرف در دوران بارداری بی خطر تلقی می شوند. البته مادامی که باعث نشوند کل مصرف کافئین روزانه آنها از ۳۰۰ میلی گرم بیشتر شود. زنانی که به کافئین حساس هستند باید حداکثر ۱۰۰ میلی گرم کافئین در روز استفاده کنند.
وقتی نوبت به چای های گیاهی می رسد، تحقیقات زیادی در مورد اثرات آنها وجود ندارد. به همین دلیل بیشتر متخصصان توصیه می کنند که بانوان باردار از مصرف هر گونه گیاه خودداری کنند.
چای های گیاهی زیر می توانند برای بانوان باردار بی خطر باشند:
برگ تمشک. این چای به احتمال زیاد بی خطر است و اعتقاد بر این است که روند زایمان را کوتاه و به آماده سازی رحم کمک می کند. تحقیقات نشان داده اند که این چای ممکن است طول مرحله دوم زایمان را فقط حدود ۱۰ دقیقه کاهش دهد.
نعناع تند. این چای به احتمال زیاد بی خطر است و معمولاً برای رفع گاز، حالت تهوع، درد معده یا سوزش سر دل مورد استفاده قرار می گیرد.
زنجبیل
زنجبیل یکی از داروهای گیاهی که مطالعات زیادی در مورد آنجام شده زنجبیل است. این گیاه احتمالاً بی خطر محسوب می شود. تحقیقات نشان داده اند که زنجبیل حالت تهوع و استفراغ را کاهش می دهد اما نباید بیش از ۱ گرم در روز زنجبیل خشک استفاده شود.
بادرنجبویه
این چای احتمالاً چای بی خطری است و معمولاً برای رفع اضطراب، تحریک پذیری و بی خوابی مورد استفاده قرار می گیرد.
البته تمشک باعث انقباضات رحمی و نعناع باعث تحریک جریان قاعدگی می شود. بنابراین، در مورد اینکه مصرف کدامیک از آنها در سه ماهه اول بارداری بی خطر است، اختلاف نظر وجود دارد. پس بهتر است در ۱۲ هفته اول از نوشیدن این دو چای خودداری شود.

آیا میل کردن چای در بارداری ضرر دارد؟

منبع : نی نی بان

لطفا نظر خود را درباره آیا میل کردن چای در بارداری ضرر دارد؟ با ما در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سلامت
۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه

۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه ۷ پیشنهاد برای بهتر کار کردن از خانه را ببینید. کار کردن از خانه، در تمام روز و هر روز، ممکن است برای برخی‌ها ترسناک به نظر برسد. اما ایده‌ی اینکه بتوانید از هر …

سلامت
با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید

با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه با مغذی ترین قسمت مرغ، سنگدان، آشنا شوید را ببینید. زمانی که به نوش جان کردن مرغ خوش‌مزه فکر می کنید، به احتمال زیاد سینه، ران، بال و یا پاها را تجسم می کنید، …

سلامت
پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین

پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین سایت تفریحی پورتال یک :: لطفا در ادامه پاکسازی و شفاف‌سازی پوست صورت با روغن خراطین را ببینید. سلامت و زیبایی پوست همیشه از اولویت‌‌های مهم در زندگی بوده است و داشتن پوستی زیبا و سالم نیازمند توجه و مراقبت از آن …

خرید کامپیوتر,خرید سخت افزار,خرید رم,خرید کارت گرافیک,خرید مانیتور,رم 8 گیگ DDR3,رم 8 گیگ DDR4,ثبت نام لاتاری آمریکا